Обадете ни се:

02 996 35 96

0887 24 34 34, 0885 272 400

×

РЕГИСТРАЦИЯ

Профил

Детайли

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Интериорни врати Prima

Интериорните фалцови врати от серията Prima се изработват от MDF ламинирани плоскости с алуминиеви лайсни, като в цената на вратата се включват лайсните от едната страна на крилото. Самото крило има рамка от масивна дървесина и стабилизиращ пълнеж тип „пчелна пита“.

Интериорните врати мдф са изключително стабилни, като дебелината на крилото е 45 мм, а на касата – 40 мм. За финален естетически завършек се монтират регулируеми обли первази от двете страни. Вратите от серията Prima имат стилен дизайн, като предлагат различни цветове и тонове, подходящи и за най-претенциозния вкус.

В базовия комплект на вратата влизат крило, каса до 13 см, регулируеми первази, брава, метален насрещник и гумени допълнения. Различните модели предлагат и възможност за допълнителни опции като разширяване на касата и монтиране на дръжка.

Всички модели фалцови врати от серия Prima имат 5 години гаранция за качество.

Интериорните врати се доставят до 15 работни дни след поръчка.

При нас се изработват и интериорни врати по поръчка – взимането на размери за врата, огледите на място и консултациите са безплатни.

Попитайте нашите консултанти за услугата по монтаж на интериорни врати – тя се извършва отделно, като нейната цена е 50 лв. и не се включва в крайната цена на вратата.

9 Продукта

9 Продукта