Обадете ни се:

02 996 35 96

0887 24 34 34, 0885 272 400

×

РЕГИСТРАЦИЯ

Профил

Детайли

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Интериорни врати Крафт Мастер

Разгледайте разнообразие от модели врати Крафт Мастер. Можете да закупите врати от тази серия за вашия дом на цени то 309 лв./бр. Вратите се изработват по точни размери от пана Craft Master. Паната представляват MDF панели с пресовани дълбочинно дървени частици, които образуват релефна имитация на дървесна повърхност с шарка тип „дъб“. Моделите имат различен тип остъкления – от изчистени варианти до стъкла с различни орнаменти.

При нас ще откриете класическите модели Дубай, Одеса, Мадрид, Милано, Перге и др. Вратите се предлагат в стандартния елегантен дизайн, като има и варианти с остъклена част. Можете да закупите бяла врата Крафт Мастер, както и цветна – като цветът е изцяло по избор на клиента.

В комплекта на всяка врата Крафт Мастер се включва крило, каса с до 15 см. дебелина, както и регулируеми первази, брава, метален насрещник и  др. Всеки модел предлага различни възможности а допълнителни опции като увеличаване на дебелината на касата, монтиране на специална дръжка, изработка на крилото от фалц и пр.

Всички врати Крафт Мастер имат 2 години гаранция за качество.

Интериорните врати се доставят до 10 работни дни след поръчка.

При нас се изработват и интериорни врати по поръчка – взимането на размери за врата, огледите на място и консултациите са безплатни.

Попитайте нашите консултанти за услугата по монтаж на интериорни врати – тя се извършва отделно, като нейната цена е 50 лв. и не се включва в крайната цена на вратата.

Продукт о продукт т

Page:
  1. 1
  2. 2

Продукт о продукт т

Page:
  1. 1
  2. 2