Обадете ни се:

02 996 35 96

0887 24 34 34, 0885 272 400

×

РЕГИСТРАЦИЯ

Профил

Детайли

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Входни врати по поръчка

При нас можете да направите поръчка на входни врати. Вратите се изработват по точни размери на клиента, избор на материал, заключваща система. На сайта ни можете да разгледате модели врати, които вече сме изработили за наши клиенти. Средната цена за изработка на врата варира около 400 лв.

Екипът на Vratite.org знае колко важен е изборът на входна врата за дома – врата, която да осигури необходимата защита на семейството, както и да пасне точно на интериора и цялостната атмосфера на помещенията вътре. Поради тази причина нашите специалисти изработват грижливо проект, като се съобразяват с изискванията на клиента и препоръчват най-добрите материали и допълнителни елементи, които да спомогнат за постигането на блестящ финален резултат. А именно – входна врата, която да служи вярно години наред, да шумо и топлоизолира и да осигурява усещане за защита.

В крайната цена на входната врата по поръчка се включва и монтаж на вратата на място. Вратата получава гаранция за качество 2 години.

Входните врати се доставят и монтират до 5 работни дни след поръчка.

При нас се изработват и интериорни врати по поръчка – взимането на размери за врата, огледите на място и консултациите са безплатни.

2 Продукта

2 Продукта