Входна врата Prima Brown V22

909лв.

Гаранция 5 години

Доставка и монтаж  20 – 30 работни дни

Код: D-OUT-PR-120 Категории: , Product ID: 226

Описание

Горди сме да представим серията входни врати Prima, която разработваме и произвеждаме повече от 5 години с изключително внимание върху всеки един детайл. Подтикна ни желанието да можем да предоставим качествен продукт, който да задоволи всички изисквания и желания на нашите клиенти. Годините опит са ни убедили в следното, за една входна врата има 3 основни фактора, които са важни в определянето на перфектната врата – да предоставят пълноценна защита, да дават високо ниво на топлоизолация и шумоизолация, да бъдат естетически  издържани. Гаранционният срок на входни врати Prima e 5 години, защото сме сигурни в качеството на нашия продукт.

Бутиковото ни производство позволява да изработим входни врати по определен размер от клиента, което позволява да се съобразим с размерите на строителните отвори, без да се налага да се коригират.

 

Сигурност, топлоизолация и шумоизолация

Отделяме голямо внимание на защитата и на всеки елемент необходим за достигането на нейните високи нива. Работим с доказаните марки SecuremmeMul-T-LockAbloyMauerISEOGerdaIBMF.

Основната брава е допълнително подсигурена с разработената от нас система B-Lock, която конструирана така, че да я предпазва максимално от набези.

Касата е изработена от 2 мм студеновалцована ламарина. Проектирана е така, че да има гумено уплътнение на четирите й страни за пълна топлоизолация и шумоизолация. Крилото е с дебелина 70 мм, изработено от метален лист 1 мм и Омега профили с допълнителни  оребрявания с цел допълнителна якост и взломоустойчивост. Като конструкцията на крилото е направена така, че да има допълнителен комплект уплътнения и на него, с цел, достигането на високи нива на изолация.

Използваме тежкотоварни, лагерни, 3D панти на IBFM, за които сме проектирали системата F-Protect за допълнително подсилване на крилото около точките на захващане на пантите с цел по-високо ниво на противовзломна защита.

 

Дизайн

Серията Prima се характеризира със стилен, модерен и непреходен във времето дизайн. Дизайн, който определяте Вие, защото продуктът се изработва изцяло по Ваша поръчка, което Ви позволява да избирате между 16 дървесни декори с висококачествено CPL покритие, 9 цвята естествен фурнир, над 200 HPL покрития, които са с UV защита и са водоустойчеви, което ги прави подходящи за външна употреба. Едно от преимуществата на тази серия врати е, че основната метална каса е облечена с декоративна MDF каса, която допринася за по-хубавия вид и топлоизолацията на вратата като при затворено положение на вратата има минимално количество прахово боядисани метални елементи, които да се виждат.

 

 Характеристики на базов модел Prima:

– Крило е изработено от 1 мм стоманена ламарина, подсилено с Омега профили.

– Отлична звукоизoлация и топлоизолация

– Двусекционен ямков патронник на ISEO, осигуряващ високо ниво на защита

– Вкопана бронировка Securemme с титаниева пластина предпазваща от разпробиване

– Две тежкотоварни 3D регулируеми панти IBFM

– Панорамна шпионка

– Основна метална каса от 2 мм стоманена ламарина с анкериращи елементи

– Декоративна каса и первази от MDF в цвета на крилото

– Голям избор от допълнителни екстри към врата

 

Безплатнo взимане на размери. Безплатни огледи и консултации на място.

Цена за монтаж на 1бр. врата 140лв.

Чист демонтаж на 1 бр. врата с дървена каса 20 лв.

Къртене на метална панелна каса без извозване на строителния отпадък 70 лв.

 

 

За повече информация:

Тел:02/ 996 35 96

GSM: 0887 24 34 34; 0885 272 400

Мейл: office@vratite.org

Адрес: ул. Панайот Хитов 34

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Входна врата Prima Brown V22“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *